Ryktet Har Äntligen Bekräftats

Charlie är också föremål för Läckbergs första barnbok, Super-Charlie. Från och med början av 2010-talet har hennes arbete översatts till minst 40 språk i 60 länder.

Läckberg anser sig vara en brottsskrivande specialist sedan hon upptäckte en sådan litteratur om sin fars bokhylla i ung ålder. Melin föreslog Läckberg i augusti 2009.

År 2015 var hon förlovad med Simon Sköld, MMA-fighter och författare.

Camilla Läckberg har fyra barn: Wille och Meja från hennes första äktenskap, Charlie från hennes andra, och Polly är från hennes förhållande till Shield. Hon beskriver sig som en visuell författare: “För mig, faktiskt, specifika bilder – ögonblicksbilder – kommer först, och sedan börjar berättelsen att komma samman från dessa bitar.” Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson född 30 augusti 1974 är en svensk brottsförfattare Läckbergs böcker har fått särskilt beröm för detaljer och “djupgående karaktärisering”.

Vad tyckte jag att det var ett skämt, men det var verkligen uppdelat på live-sändningen! Enligt svensk rätt hade Eriksson, som Läckbergs före detta make, rätt till hälften av intäkterna från de avtal som undertecknades under deras äktenskap. Moderbolaget Hong Kong moderskap Sono Vaso lanserades i Europa med den då gravid författarens godkännande.

Läckberg är först gift med Micke Eriksson; De skilde sig från 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*